The blind side


Este un film extraordinar inspirat din viata reala, este un model pentru noi toti. Este genul acela de film care te sensibileaza, iti trezeste emotii si compasiune, te face sa vrei sa ajuti.

Filmul a fost regizat de John Lee Hancock, si inspirat dupa cartea „The Blind Side: Evolution of a game” de Michael Lewis si urmareste evolutia lui Oher, inca din copilaria impovarata de greutati, pana in anii de studii la Wingate Christian School (reprezentare fictionala a Scolii Catolice  Briarcrest din Memphis, Tennessee). De asemenea  urmareste adoptia lui Oher de catre Sean si Leigh Anne Tuohy si tot drumul parcurs pana la statutul de cel mai dorit jucator de fotbal american in pozitia de quarterback.

Firul povestii iti capteaza atentia si toate actiunile intreprinse de actrita Sandra Bullock in rolul lui Leigh te fac sa privesti realitatea cu alti ochi, mai buni, mai darnici cu cei nevoiasi.

Este o drama reusita, cu multe momente emotionante si o lectie de viata veritabila, din care toti avem cate ceva de invatat.

Din partea mea acest film este o reusita, iar Sandra Bullock pentru interpretare joaca un rol decisiv in succesul acestui film.  Acest rol i-a adus Sandrei Bullock premiul Oscar la categoria „Cea mai buna actrita in rolul principal”, remarcandu-se prin deciziile importante pe care le ia si modul in care influenteaza evolutia ulterioara a personajelor, rolul decisiv pe care il joaca in vietile membrilor familiei sale si nu numai.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s