Sibiu – out of Romania


Am revenit direct de pe Transfagarasan, cu forte noi si proaspete. Ca parere nu pot decat sa exclam „SUPERB!”. Exceptional peisaj, vreme insorita si mare chef de distractie. A fost mult mai frumos decat ma asteptam, Transfagarasan, Sibiu, Sighisoara si apoi Brasov, ca dupa aia a inceput ploaia 🙂 Sibiul nu prea are termen de comparatie pana acum, restrangand aria comparativa la Romania. Un oras extraordinar, curat, frumos, civilizat, si cel mai important pastrat si intretinut de localnici, nu ca in alte orase, unde localnicii se transforma in caractere distructive, care nu stiu nimic mai bun pe lumea asta sa faca decat mizerie si vandalisme. Am o mare greata de Muntenia, unde mizeria este la ea acasa, iar nesimtirea este la putere. Dar societatea in care traim ne face tot mai dificila si indepartata oportunitatea de a ne debarasa de acest mediu obscur si promiscuu si a ne deschide noi orizonturi luminoase si promitatoare.

Reclame

5 comentarii

 1. laura · septembrie 1, 2009

  banuiesc ca a fost frumooooosss !!! :)):))

 2. killeritza · august 29, 2009

  Nu sunt aroganta, sunt doar sincera si directa, am taria de caracter de a nu ma lasa intimidata de persoane cu moralitatea ta, si imi sustin punctul de vedere.

 3. Marcus · august 28, 2009

  Hop hop, hop si-asa, hai acu cu aroganta! Pac Pac pisi 😉

 4. Marcus · august 27, 2009

  No, io zac sa ni mutam da toti in Ardeal, sa mancam pita si slana ca acolo-i ….. k sa vezi e doar o alta parte a Romaniei, faza cu presupusul ascendent moral al zonei respective asupra restului tarii (cah!) e pur si simplu un stereotip repetat de dragul unui snobism in discurs. SAUCE!

  • killeritza · august 28, 2009

   Nu este neaparat vorba de un ascendent moral, ci o alta civilizatie, conceptie si viziune asupra lumii. Iar despre stereotip repetat de dragul unui snobism, nu stiam ca mai nou parerea personala a fiecarui om este defapt dovada de snobism. Iar daca ai fi calatorit mai mult in tara si in afara ai intelege despre ce este vorba. Daca nu, iti inteleg nivelul rudimentar la care ti se preteaza neuronii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s