Masina de stors bani


Facultatea din ziua de astazi a devenit un aspirator cu foarte mare putere de absorbtie a banilor studentilor. Eu macar am avut noroc sa nu platesc cei 3 ani de facultate, insa cati alti bani am „investit” in facultate mi se face groaza gandindu-ma. Pe deasupra, acum cireasa de pe tort vine cu batjocura numita master. Dupa ca ce locurile la buget sunt raritate, acolo unde ele exista, deoarece exista si mastere care nu au locuri la buget, ci numai la cu taxa, sa platim pana ne sar ochii din cap. De asemenea, mai platim si cartile de admitere, pana acum s-a dovedit decat una singura de 30 de lei. 30 de lei de aici, 70 de la inscriere, taxele de scolarizare, atentiile si cadourile magarilor cu chip de oameni numiti profesori. Ar trebui sa fie cautati si curatati toti nesimtitii de profesori universitari care nu se satura din salariile prea mari pentru rahatul de munca pe care il depun  cand isi aduc aminte sa dea pe la facultate, si mai cer si sume fabuloase sa treaca studentii examenele. Au impresia ca daca au un cacat de facultate si niste examene de titularizare sunt niste zei. De fapt, sunt doar niste prosti care face completeaza tabloul mizerabil al intruchiparii Romaniei astazi.

Reclame

5 comentarii

 1. Liviu · august 18, 2009

  Facultatea e o afacere profitabila pentru unii profesori si pentru administratie. Taxele care vin de la studenti intra in administratia universitatii, ia salariile vin de la buget. O placere sa fii universitar in ziua de azi. Mai ales la Spiru Haret.

 2. nimeni important · august 17, 2009

  Sunt exact cine scrie k sunt 😉 Ar fi oarecum redundant in orice alta situatie, nu crezi?

 3. nimeni important · august 15, 2009

  Zi-le anura, power to the peeplz. Fii o mica mircea badea a internetului. Crap, mircea badea deja are blog. Oricum, fii pur si simplu :d

  • killeritza · august 15, 2009

   zic, zic, da tu cine esti? :d

 4. danutchidon · august 14, 2009

  sa vezi ca si altii, sistemul de sanatate, impozitare, utilitatile…toate sunt un minunat aspirator de bani !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s