Insule pentru vedete


O stire mondena anunta ca David Beckham i-a inchiriat sotiei sale o insula, Insula Necker, sa-i demonstreze iubirea si sa o convinga, de fapt, sa ii mai daruiasca un copil, sperand sa fie fata. Unii nu au ce manca, unde dormi, iar altii dau pe-afara. Acte de caritate din partea lor rar auzi, dar gesturi exagerate de lux la toate colturile de reviste mondene si stiri. Asta este lumea in care traim, unii nu au ce manca, altii epateaza prin haine de firma dar de fapt au conditie sociala inferioara sau mediocra, iar altii dau pe-afara de prea mult bine, fara sa doneze pentru cei nevoiasi.

Reclame

3 comentarii

 1. Liviu · iulie 3, 2009

  La averea lor, ce mai conteaza o vila? Oricum comunicarea dintre cei doi soti e deficitara, din moment ce David trebuie sa ii cumpere o vila ca sa mai poata procrea cu ea. Victoria e plina de fitele unui om bogat. Va pierde totul intr-un sfarsit.

 2. RazvanC · iulie 3, 2009

  Fiecare cu pizda măsii, nu? Nu e vina lor că sunt bogaţi, cum nu e nici vina ălora ca sunt săraci…asta e realitatea in care cei slabi mor, iar cei puternici traiesc. Poti sa-i mai spui…”o triere” a lumii…injustă dar adevarata.

  • killeritza · iulie 3, 2009

   Puterea nu inseamna fala si exagerare. Banii nu inseamna tot, iar solidaritatea fata de cei din jur nu ar trebui sa fie zero.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s