Zapp „inghitit” de Cosmote


S-au adeverit zvonurile ce spuneau ca odata marea companie Zapp va fi achiztionata 100% de catre compania elena Cosmote. Veniturile companiei Zapp s-au ridicat la 61 milioane euro in 2008 cu un numar de aproximativ 374.000 de abonati. Mare rasturnare favorabila pentru Cosmote, care a fost cel mai mult interesat de reteaua dezvoltata 3G a celor de la Zapp si devasta acoperire. Aum sa vedem cine urmeaza sa mai achizitioneze pe cine.

Reclame

2 comentarii

  1. killeritza · iulie 3, 2009

    Zapp a avut perioada de glorie undeva prin anii 2003 aproximativ, dupa care s-au supradezvoltat Orange si Vodafone, trusturi multinationale si nah, zapp a ramas in urma cu ofertele de minute decat in retea. Insa Cosmte este decat o varianta stilizata a lui Zapp.

  2. n133n1 · iulie 2, 2009

    De cativa ani cei de la Zapp au venit cu servicii tot mai slabe: telefoanele lasa de dorit desi sunt f scumpe, au renuntat la serviciul Rel. Clienti (trebuie cerere pe net pt ca peste aprox 2 ore sa te sune cineva), ca sa portezi un numar in alta retea suporti 125 euro penalizare, sau ceri rezilierea contractului la termen, ceea ce inseamna numar inactiv 10 zile, dupa care ai 48 de ore sa-l portezi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s